FOLLI FOLLIE

Folli Follie: Να μην προχωρήσει η εξυγίανση ζήτησε ο Δ.Κουτσολιούτσος

Ποιοι τάχθηκαν υπέρ της συμφωνίας εξυγίανσης

Folli Follie: Να μην προχωρήσει η εξυγίανση ζήτησε ο Δ.Κουτσολιούτσος

Εκδικάστηκε σήμερα στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών η αίτηση της συμφωνίας εξυγίανσης που είχε καταθέσει η Folli Follie. Κατά της διαδικασίας, τάχθηκε ο ιδρυτής της εταιρείας και προφυλακισθέντας Δημήτρης Κουτσολιούτσος, ο οποίος ζήτησε την απόρριψη της αίτησης εξυγίανσης, καταθέτοντας, 24 ώρες πριν την εκδίκαση της υπόθεσης, δικόγραφο κύριας παρέμβασης. Σήμερα δια του πληρεξούσιου δικηγόρου του, ο κ. Κουτσολιούτσος ζήτησε την αναβολή της εκδίκασης, προκειμένου να είναι εφικτό να παρασταθεί μάρτυρας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Κανένα όμως, από τα αιτήματα του πρώην ισχυρού άνδρα της Folli Follie δεν έγιναν δεκτά.

Ως προς την επικύρωση της συμφωνίας εξυγίανσης, ο ΕΦΚΑ εξέφρασε ορισμένες επιφυλάξεις που σχετίζονται με οφειλές της εταιρείας προς τον οργανισμό που είναι σε αναστολή, αναγνωρίζοντας όμως, ότι η Folli Follie ικανοποιεί τις υποχρεώσεις της. 

Υπέρ της διαδικασίας τάχθηκαν οι ομολογιούχοι πιστωτές της Folli Follie, οι 550 εργαζόμενοί της, το σωματείο εργαζομένων και 46 επιχειρήσεις με σημεία διάθεσης στα Factory Outlet.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται μέσα στο επόμενο εξάμηνο, με την εταιρεία να έχει εξασφαλίσει προστασία από τους πιστωτές της για διάστημα τεσσάρων μηνών. Μετά το πέρας αυτού, η προστασία θα παραταθεί.

  Folli Follie: Να μην προχωρήσει η εξυγίανση ζήτησε ο Δ.Κουτσολιούτσος-1

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News