Business & Finance Πέμπτη 28/01/2021, 11:28
BUSINESS & FINANCE

Νέα ψηφιακή πλατφόρμα από τη SAP

Απευθύνεται σε επιχειρήσεις και οργανισμούς

Νέα ψηφιακή πλατφόρμα από τη SAP

Τον «Ψηφιακό Μετασχηματισμό ως Υπηρεσία» ανακοίνωσε η SAP, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Christian Klein, να παρουσιάζει, χθες, δικτυακά τη νέα προσέγγιση που απευθύνεται σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, με την ονομασία RISE with SAP.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η νέα πλατφόρμα επιτρέπει μεγάλη ευελιξία και ταχύτητα στην υλοποίηση, ανάλογα με την επιθυμία και τις δυνατότητες του πελάτη, χωρίς να προϋποθέτει σημαντικές δαπάνες εκ μέρους του στα πρώτα στάδια της υλοποίησης, κάτι που συχνά αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα. Ο μετασχηματισμός με το RISE with SAP γίνεται σε τρία διαδοχικά στάδια, τα οποία περιλαμβάνουν τον ανασχεδιασμό των επιχειρηματικών διαδικασιών, τη μετάβαση σε νέες τεχνολογίες και, τελικά, τη δημιουργία της νέας «ευφυούς» επιχείρησης.

Ο κ. Klein υπογράμμισε ότι η νέα λύση μπορεί να εξυπηρετήσει το ίδιο καλά μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, προσφέροντάς τους αυτό που κάθε μια έχει περισσότερο ανάγκη, και μάλιστα παρουσίασε ως ακραία παραδείγματα βέλτιστης εφαρμογής τη γιγαντιαία πολυεθνική Siemens και την πολύ μικρότερη «κολεκτίβα» LiveKindly.

Ανακοίνωσε, επίσης, στο πλαίσιο της παρουσίασης του RISE with SAP την εξαγορά της Signavio, εταιρείας στον χώρο των ευφυών διαδικασιών και της βέλτιστης διαχείρισής τους, η οποία θα ενταχθεί στο τέλος του α’ τριμήνου στο οικοσύστημα της SAP, προσφέροντας την τεχνογνωσία της στους πελάτες του, καθώς και την ενσωμάτωση της ευρέως διαδεδομένης συνεργατικής εφαρμογής Teams της Microsoft στο SAP/4HANA.

Ο CEO της τελευταίας, Satya Nadella, εμφανίστηκε μαζί του στην παρουσίαση, επιβεβαιώνοντας τη στενή συνεργασία των δύο εταιρειών και τη βούλησή τους να παρουσιάσουν περισσότερες κοινές λύσεις στο μέλλον.  

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News