Business & Finance Τρίτη 26/01/2021, 20:02
BUSINESS & FINANCE

Ζωηρό το ενδιαφέρον των Σέρβων για διακοπές στην Ελλάδα

Τηλεδιάσκεψη των δύο υπουργών Τουρισμού

Ζωηρό το ενδιαφέρον των Σέρβων για διακοπές στην Ελλάδα

Τηλεδιάσκεψη με την υπουργό Εμπορίου, Τουρισμού και Τηλεπικοινωνιών της Σερβίας, κυρία Tατιάνα Μάτιτς, είχε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.

O κ. Θεοχάρης ενημερώθηκε από την ομόλογό του για το ήδη μεγάλο ενδιαφέρον Σέρβων να επισκεφτούν τη χώρα μας τη φετινή περίοδο για τις διακοπές τους.

Η κυρία Μάτιτς ευχαρίστησε τον Έλληνα υπουργό για τη διευκόλυνση που παρείχε προκειμένου να πραγματοποιηθούν συναντήσεις ταξιδιωτικών πρακτόρων από τη Σερβία με Έλληνες συναδέλφους τους.

Εξέφρασε δε, την επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ των δύο κρατών και το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ προσκάλεσε τον κ. Θεοχάρη σε επίσημη επίσκεψη στο Βελιγράδι.

Παράλληλα, η Σέρβα υπουργός ζήτησε παροχή τεχνογνωσίας από τον κ. Θεοχάρη για την πρόταση που κατέθεσε η ελληνική κυβέρνηση σχετικά με το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Τέλος, στη συζήτηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, οι υπουργοί Τουρισμού Ελλάδας και Σερβίας αντάλλαξαν ιδέες και απόψεις σχετικά με το άνοιγμα του τουρισμού και συμφώνησαν να επαναλάβουν τη συνεργασία σύντομα.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News