Business & Finance Δευτέρα 25/01/2021, 14:15
BUSINESS & FINANCE

Από ελληνική εταιρεία οι ηλεκτρονικές ταυτότητες της Κύπρου

Κατασκευάστηκαν στην Αθήνα

Από ελληνική εταιρεία οι ηλεκτρονικές ταυτότητες της Κύπρου

Από την ελληνική εταιρεία Veridos Matsoukis κατασκευάστηκαν και παραδόθηκαν οι νέες ταυτότητες και τα νέα διαβατήρια των πολιτών της Κύπρου.

Πρόκειται για ηλεκτρονικές ταυτότητες, ηλεκτρονικά διαβατήρια και τηλεκτρονικές άδειες παραμονής, οι οποίες κατασκευάστηκαν εξ ολοκλήρου στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αθήνα.

Όλα τα έγγραφα, σύμφωνα με ενημέρωση της εταιρείας, διαθέτουν λογισμικό υψηλής τεχνολογίας και είναι πιστοποιημένα με έγκυρα διεθνή πιστοποιητικά. Επιπλέον, είναι εναρμονισμένα με τις ευρωπαϊκές προβλέψεις και πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας τόσο για την αποφυγή παραχαράξεων και πλαστογραφήσεων, όσο και για την προστασία των πολιτών και των προσωπικών τους δεδομένων.

Η Veridos, πέραν της Κύπρου, έχει αναλάβει την κατασκευή των ταξιδιωτικών εγγράφων ασφαλείας συνολικά 40 χωρών, ενώ συμμετέχει σε κοινοπραξία με τις ΟΤΕ, BYTE και INCM και στον διαγωνισμό για τις ελληνικές ταυτότητες.

H Veridos Ματσούκης είναι κοινοπραξία της Veridos GmbH με έδρα τη Γερμανία, και της Ματσούκης Γραφικές Τέχνες Α.Ε. με έδρα το Ίλιον Αττικής. Ιδρύθηκε το 2007 και συνεχίζει την κληρονομιά της «Αλέξανδρος Ματσούκης Α.Ε.», η οποία επί πολλές δεκαετίες δραστηριοποιούταν στη βιομηχανία εκτυπώσεων ασφαλείας.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News