Business & Finance Παρασκευή 22/01/2021, 14:19
BUSINESS & FINANCE

Interlife: Στα 3,48 ευρώ η τιμή εκκίνησης στο Χ.Α.

Ελεύθερα τα όρια διακύμανσεις τις πρώτες τρεις ημέρες

Interlife: Στα 3,48 ευρώ η τιμή εκκίνησης στο Χ.Α.

Από την τιμή των 3,48 ευρώ θα εκκινήσει η μετοχή της Interlife στο Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα απόφαση της ασφαλιστικής εταιρείας εν όψει του «ντεμπούτου» της 26ης Ιανουαρίου.

Μάλιστα, τα όρια διακύμανσης κατά τις τρεις πρώτες ημέρες της διαπραγμάτευσης θα είναι ελεύθερα.

Η τιμή των 3,48 ευρώ προέκυψε από την τιμή κλεισίματος της 20ης Ιανουαρίου, ήτοι κατά την τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης στη μη ρυθμιζόμενη αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η είσοδος της Interlife στο Χ.Α. αποτελεί την πρώτη εισαγωγή εταιρείας από το 2017, όταν και είχε ξεκινήσει η διαπραγμάτευση της BriQ Properties και της ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών.

H ανακοίνωση της εισηγμένης:

Η εταιρεία «ΙΝΤΕΡΛΑΪΦ (INTERLIFE) ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ» (εφεξής η «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών της στην ρυθμιζόμενη αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΧΑ) είναι € 3.48. Η εν λόγω τιμή προέκυψε από την τιμή κλεισίματος της 20.01.2021, ήτοι κατά την τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης στην μη ρυθμιζόμενη αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ) προ της έναρξης (26.01.2021) διαπραγμάτευσης στο ΧΑ, σύμφωνα με την από 18.12.2020 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας. Τα όρια διακύμανσης κατά τις τρεις (3) πρώτες ημέρες διαπραγμάτευσης στο ΧΑ και το ΧΑΚ θα είναι ελεύθερα.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News