Business & Finance Δευτέρα 20/11/2023, 09:00
ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Πώς το digital marketing θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις την επιχείρησή σου;

Πώς το digital marketing θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις την επιχείρησή σου;

Το marketing αλλάζει συνεχώς και απαιτεί νέες τεχνολογίες και τρόπους προβολής. Ο ανταγωνισμός μας πολλαπλασιάζεται και μεγαλώνει. Η προσέγγιση των πελατών μας πιο δύσκολη. Ποιος είναι ένας τρόπος να αντιμετωπίσεις όλα αυτά και να βρεθείς μπροστά από τους ανταγωνιστές σου; Να εκπαιδευτείς στο digital marketing! Ήρθε η ώρα να το μάθεις άριστα και εσύ και να εφαρμόζεις όσα μαθαίνεις αμέσως. 

Γιατί είναι σημαντικό το digital marketing για μία επιχείρηση;

1. Μέσω του digital marketing μια επιχείρηση έχει μεγαλύτερη απήχηση

Το ψηφιακό μάρκετινγκ επιτρέπει στις επιχειρήσεις να φτάσουν σε ένα ευρύτερο κοινό με πιο αποτελεσματικό τρόπο σε σύγκριση με το παραδοσιακό μάρκετινγκ. Μέσω πλατφορμών όπως τα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, LinkedIn, Instagram κλπ.), μέσω email marketing καμπανιών αλλά και μέσω των μηχανών αναζήτησης (π.χ. Google), οι εταιρείες μπορούν να αλληλεπιδρούν με πελάτες παγκοσμίως, ανεξάρτητα από τα γεωγραφικά σύνορα που δραστηριοποιείται η επιχείρηση.

2. Το digital marketing αποτελεί οικονομικότερη μέθοδο προβολής μιας επιχείρησης

Το digital marketing αποτελεί έναν πιο προσιτό τρόπο προβολής μιας επιχείρησης στο κοινό που στοχεύει και φυσικά προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα, σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους μάρκετινγκ. Ιδιαίτερα για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που μπορεί να έχουν ένα περιορισμένο budget προς επένδυση είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουν ότι η επένδυση που κάνουν θα αποφέρει καρπούς πίσω στην εταιρεία.

3. Μέσω του digital marketing μια επιχείρηση μπορεί να στοχεύσει το κοινό που επιθυμεί

Το digital marketing επιτρέπει στις επιχειρήσεις να στοχεύουν συγκεκριμένες δημογραφικές ομάδες, συγκεκριμένες συμπεριφορές και ενδιαφέροντα, αναζητήσεις, social media interactions, tags, λίστες κ.α.

Για παράδειγμα στο Facebook & στο Instagram μπορείς να στοχεύσεις το κοινό που έχει αλληλεπιδράσει με κάποιο περιεχόμενο που έχεις ανεβάσει οργανικά στο προφίλ σου, π.χ. όσοι είδαν το Χ βίντεο για τόσα δευτερόλεπτα.

Μέσω των διαφημιστικών εκστρατειών στα social media platforms και στη Google μια εταιρεία μπορεί να φτάσει και να προσεγγίσει εύκολα πιθανούς πελάτες. Κάθε διαφημιστική πλατφόρμα έχει διαφορετικές δυνατότητες στόχευσης και έτσι μια εταιρεία μπορεί να προσαρμόσει και την στρατηγική της βάσει αυτών των στοχεύσεων.

Πώς το digital marketing θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις την επιχείρησή σου;-1

4. Κάνοντας digital marketing μια επιχείρηση μπορεί να γνωρίζει τα αποτελέσματα των ενεργειών της

Το digital marketing παρέχει μετρήσιμα αποτελέσματα. Οι επιχειρήσεις μπορούν να γνωρίζουν εκ των υστέρων τα αποτελέσματα των ενεργειών τους και φυσικά μπορούν να παρακολουθούν την απόδοση των καμπανιών τους σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως είναι το Google Analytics. Αυτό βοηθά στην κατανόηση του τι λειτουργεί και τι όχι, επιτρέποντας στις εταιρείες να βελτιστοποιούν τις στρατηγικές τους, ώστε οι καμπάνιες τους να έχουν καλύτερα αποτελέσματα.

Πώς το digital marketing θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις την επιχείρησή σου;-2

Που μπορώ να εκπαιδευτώ για digital & social media marketing; 

Το E-Learning Masterclass in Digital & Social Media Marketing της Knowcrunch έχει βραβευτεί 13 φορές ως η καλύτερη εκπαίδευση για Digital & Social Media Marketing & επικοινωνία. Βασίζεται σε διεθνείς πρακτικές, ανανεώνεται καθημερινά και καλύπτει όλα τα κανάλια, τις στρατηγικές και τα εργαλεία. Βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων της αγοράς καθώς πάνω από 6000 απόφοιτοι και εκατοντάδες εταιρείες & brands το έχουν επιλέξει για την εκπαίδευσή τους.

Το Masterclass in Digital & Social Media Marketing, διαθέτει 160+ ώρες video μαθημάτων με 25 ώρες πρακτικών εργασιών. Μπορείς να το παρακολουθήσεις από οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι και οποτεδήποτε, αφού είναι videos on demand. Διδάσκουν 33 εισηγητές οι οποίοι είναι C-level στελέχη της αγορά και Γενικοί Διευθυντές agencies & brands. 

Πώς το digital marketing θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις την επιχείρησή σου;-3

Τι πρέπει να μάθει καλά ένας digital marketing specialist ή επιχειρηματίας; 

Οι γνώσεις ενός digital & social media marketing specialist πρέπει να είναι πολύπλευρες και να καλύπτουν όλα τα εργαλεία, τα κανάλια και τις τακτικές.  Το digital marketing course πλαισιώνει τις βασικές και περισσότερο τις εξειδικευμένες γνώσεις. Οι θεματικές ενότητες της ύλης πηγάζουν από το εξωτερικό, ανανεώνονται μέχρι την τελευταία στιγμή και καλύπτουν στο 100% τις ανάγκες της αγοράς. Οι ενότητες είναι: 

Marketing & Digital Marketing Fundamentals 

Website & Landing Pages

Digital Marketing Legal Issues

Digital Marketing URLs & UTMs

Social Media Platforms

Content Research & Production

Content Marketing Strategy

Search Engine Optimization (SEO) Strategy

Social Media Marketing Strategy

Digital Advertising Platforms

Digital Advertising Strategy 

Email & Mobile Marketing Strategy

Influencer Marketing Strategy

Monitoring with Google Analytics

Reporting Digital Marketing Results

Digital Marketing Strategy & Budget

Digital Marketing Jobs

Digital Marketing Services

Σε ποιους απευθύνεται το digital & social media marketing course της Knowcrunch;

Το Masterclass in Digital & Social Media Marketing απευθύνεται σε όσους επαγγελματίες θέλουν να μπουν στον digital marketing κόσμο ή να βρουν νέους πελάτες, σε στελέχη που θέλουν να  εξελίξουν τις γνώσεις και την καριέρα τους ή σε φοιτητές που ψάχνουν άμεσα εργασία. Ειδικά στους ανέργους δίνει ένα πανίσχυρο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς οι απόφοιτοι της Knowcrunch προτιμώνται από την αγορά εργασίας με 80%-100% απορρόφηση, ενώ οι instructors ασχολούνται με τον καθένα προσωπικά για την εξασφάλιση συνεργασιών.  

Τι λένε οι σπουδαστές της Knowcrunch για το course;

Η Πένυ Αποστόλου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Χάρη στο course πέτυχα μια πολύ μεγάλη αναβάθμιση στην καριέρα μου». 

Ο Γιάννης Προύμας έμεινε εξίσου ευχαριστημένος λέγοντας ότι «Οι γνώσεις είναι σωστά δομημένες ώστε βγαίνοντας έξω μπορείς να τις βάλεις αμέσως σε δράση». 

Η Αθηνά Στάη σχολιάζει «Με το diploma παραμένω updated και παρακολουθώ τα marketing trends της αγοράς». Όλα τα video testimonials σχετικά με την αξιολόγηση του course είναι διαθέσιμα στα κανάλια της Knowcrunch, στο YouTube και στο Facebook με περισσότερα σχόλια από τους σπουδαστές, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο πλήρη διαφάνεια. 

Γιατί να εκπαιδευτώ στη Knowcrunch;

Η Knowcrunch είναι ένας διεθνής οργανισμός που παρέχει υψηλού επιπέδου classroom & video-on-demand courses με έμφαση σε θέματα business, marketing & digital marketing. Μην χάνεις χρόνο, εκπαιδεύσου τώρα στη Knowcrunch!

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News