Business & Finance Πέμπτη 25/05/2023, 13:11
BUSINESS & FINANCE

Attica Selections: Άνοιξε νέο κατάστημα στο Ελ. Βενιζέλος

Attica Selections: Άνοιξε νέο κατάστημα στο Ελ. Βενιζέλος

Νέο κατάστημα Attica Selections ξεκινά να λειτουργεί στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και συγκεκριμένα στο επίπεδο των αναχωρήσεων (περιοχή Σένγκεν-για όλους τους επιβάτες).

Το νέο κατάστημα, με χώρο 400 τετραγωνικών μέτρων, περιέχει ευρεία γκάμα επώνυμων brands με προϊόντα ένδυσης, αξεσουάρ και είδη ταξιδιού. Ορισμένα από τα brands που μπορεί κανείς να ψωνίζει στο κατάστημα του αεροδρομίου της Αθήνας είναι Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Scotch & Soda, Karl Lagerfeld, Longchamp, Marc O’Polo, Happy Socks, Kurt Geiger και Zadig & Voltaire.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση το νέο κατάστημα ξεχωρίζει για τον μοντέρνο του σχεδιασμό και την ατμόσφαιρα που αποπνέει, με τα διακριτά φωτιστικά στοιχεία και τις χαρακτηριστικές πινελιές magenta. «Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην άνεση του επιβάτη κατά την περιήγησή του στους χώρους του καταστήματος, καθώς και στην άψογη εξυπηρέτηση από τους fashion experts, που βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας για να σας καθοδηγήσουν σε ό,τι χρειαστείτε», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News