Business & Finance Παρασκευή 12/05/2023, 16:16
BUSINESS & FINANCE

Κλουκίνας – Λάππας: Πακέτα της οικογένειας Λάππα περνούν στην Intracom

Πακέτα μετοχών της εταιρείας Κλουκίνας – Λάππας περνούν στο Χρηματιστήριο Αθηνών, στο πλαίσιο της επένδυση της Intracom στην εταιρεία

Κλουκίνας – Λάππας: Πακέτα της οικογένειας Λάππα περνούν στην Intracom

Πακέτα μετοχών της εταιρείας Κλουκίνας – Λάππας περνούν στο Χρηματιστήριο Αθηνών, στο πλαίσιο της επένδυση της Intracom στην εταιρεία, αφού ήδη έχει αποκτήσει το 27,6% από την αποχώρηση του κ. Λουκά Σπεντζάρη.

Συγκεκριμένα, μέχρι τώρα έχουν πραγματoποιηθεί επτά προσυμφωνημένες πράξης στην τιμή του ενός ευρώ ανά μετοχή. Σημειωτέον ότι με βάση το τελευταίο μετοχολόγιο, ποσοστό 31,48% ελέγχει ο Ιωάννης Λάππας και ένα ποσοστό 10,79% η Βιολέττα Λάππα.

Υπενθυμίζεται ότι τον Φεβρουάριο η Intracom είχε ανακοινώσει ότι θα κάνει υποχρεωτική δημόσια πρόταση για τις μετοχές της Κλουκίνας-Λάππας. Πρόθεσή της είναι να αξιοποιήσει το χαρτοφυλάκιο ακινήτων της Κλουκίνας – Λάππας, μέσω συγχώνευσης με την Intracom Properties. Η εμπορική δραστηριότητα της Mothercare θα συνεχιστεί ως ξεχωριστή θυγατρική του ομίλου Intracom, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση μετά τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Διαβάστε επίσης:

Τα σχέδια της Intracom για την Κλουκίνας – Λάππας: Η δημόσια πρόταση, τα ακίνητα και το Mothercare 

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News