Business & Finance Πέμπτη 11/05/2023, 12:38
BUSINESS & FINANCE

Edenred Ελλάδας: Νέα γενική διευθύντρια η Μαρία Βερούχη

Καθήκοντα γενικής διευθύντριας από την 1η Απριλίου 2023 ανέλαβε στην Edenred Ελλάδας η Μαρία Βερούχη, στη θέση του Ιωάννη Κολοβού

Edenred Ελλάδας: Νέα γενική διευθύντρια η Μαρία Βερούχη

Καθήκοντα γενικής διευθύντριας από την 1η Απριλίου 2023 ανέλαβε στην Edenred Ελλάδας η Μαρία Βερούχη. O Ιωάννης Κολοβός, ο οποίος κατείχε αυτήν τη θέση για 27 συναπτά έτη, αποχωρεί από την εταιρεία ολοκληρώνοντας τον κύκλο της επαγγελματικής σταδιοδρομίας του.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και κάτοχος MBA, η κ. Βερούχη διαθέτει μεγάλη εμπειρία και ουσιαστική γνώση της αγοράς, η οποία χτίστηκε μέσα από μία 20ετή πορεία σε θέσεις ευθύνης σε εταιρείες τεχνολογίας, όπως η Sun Microsystems και η HewlettPackard στην οποία ασκούσε καθήκοντα διευθύντριας marketing και trade. Το 2015 εντάχθηκε στo δυναμικό της Εdenred Ελλάδας, όπου μέχρι και σήμερα διατηρούσε τον ρόλο της διευθύντριας marketing και customer experience.

Η κ. Βερούχη ανέφερε σχετικά: «Είναι τιμή μου που αναλαμβάνω τη θέση της γενικής διευθύντριας της Edenred Ελλάδας, μίας εταιρείας με μοναδική δυναμική και έναν μοναδικό σκοπό: Να κάνουμε τον κόσμο της εργασίας έναν καλύτερο κόσμο για όλους. Με πολύτιμα εφόδια την εμπειρία και τις ισχυρές αξίες που έχτισε ο κ. Κολοβός, θα εργαστώ μαζί με όλη την ομάδα των ταλαντούχων συναδέλφων για την επίτευξη του κοινού μας στόχου: Τη μεγιστοποίηση της αξίας που προσφέρουμε στους πελάτες μας, στους ανθρώπους τους, και στο δίκτυο των συνεργατών μας μέσα από καινοτόμες και βιώσιμες επιχειρηματικές λύσεις».

Ο Ιωάννης Κολοβός, απερχόμενος Διευθύνων Σύμβουλος της Edenred Ελλάδας, δήλωσε σχετικά: «Η προσθήκη της Μαρίας Βερούχη στη διοικητική ομάδα της Edenred το 2015, αποτέλεσε ένα σημαντικό ορόσημο για την πορεία της εταιρείας και είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει αυτό το έργο στα νέα της καθήκοντα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που συνεργαστήκαμε μέσα σε αυτά τα 27 χρόνια και συνέβαλαν στην επιτυχία της Edenred,  τους συνεργάτες μας αλλά κυρίως τους 7,500 και πλέον πελάτες μας για την εμπιστοσύνη τους».

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News