Business & Finance Σάββατο 11/03/2023, 22:56
BUSINESS & FINANCE

Η SVB Securities συνεχίζει τις ανεξάρτητες δραστηριότητές της – Δεν επηρεάζεται από την κατάσταση στην SVB

Η SVB Securities συνεχίζει τις ανεξάρτητες δραστηριότητές της – Δεν επηρεάζεται από την κατάσταση στην SVB

Η SVB Securities, κορυφαία επενδυτική τράπεζα που εξυπηρετεί την οικονομία της καινοτομίας, ανακοίνωσε σήμερα ότι ο διορισμός της Ομοσπονδιακής Εταιρείας Ασφάλισης Καταθέσεων (FDIC) ως διαχειριστή της Silicon Valley Bank δεν θα επηρεάσει άμεσα τις επιχειρηματικές δραστηριότητές της, οι οποίες συνεχίζονται απρόσκοπτα υπό τη διαχείριση της ηγετικής ομάδας της.

Από την εξαγορά της τον Ιανουάριο του 2019 από την SVB Financial Group, τη μητρική εταιρεία της Silicon Valley Bank, η SVB Securities έχει διατηρήσει την οικονομική και λειτουργική της ανεξαρτησία και λειτουργεί σε μεγάλο βαθμό αυτόνομα ως αυτόνομη θυγατρική. Η εταιρεία διαθέτει ισχυρή πελατειακή βάση και σταθερή χρηματοοικονομική θέση, με υγιή ισολογισμό, σημαντικό πλεόνασμα καθαρού εποπτικού κεφαλαίου και χωρίς ανεξόφλητο χρέος.

Σε δήλωση που εξέδωσε σήμερα, ο διευθύνων σύμβουλος της SVB Securities, Jeff Leerink, δήλωσε: «Καταλαβαίνουμε ότι η αναγκαστική διαχείριση της Silicon Valley Bank έχει προκαλέσει ανησυχία στους πελάτες και τα ενδιαφερόμενα μέρη μας. Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η SVB Securities είναι οικονομικά σταθερή και θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά. Παραμένουμε δεσμευμένοι να παρέχουμε το ίδιο επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που οι πελάτες μας περιμένουν από εμάς».

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News