Business & Finance Τρίτη 7/03/2023, 17:45
BUSINESS & FINANCE

MIG: Νέα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων από την πλευρά Ηλιόπουλου

MIG: Νέα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων από την πλευρά Ηλιόπουλου

Νέα αίτηση ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου υπέβαλε η ομάδα του Μ. Ηλιόπουλου, ζητώντας εκ νέου αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της συμφωνίας της MIG με την Strix Holdings για την ανταλλαγή ομολόγων με τη συμμετοχή στην Attica Συμμετοχών (απόφαση ου δ.σ. στις 13.12.2022 και της μετ’ αναβολήν επαναληπτικής έκτακτης γ.σ. στις 3.3.2023). Επίσης, στην αίτηση περιλαμβάνεται και αίτημα έκδοσης προσωρινής διαταγής, ως χρόνος συζήτησης του οποίου ορίστηκε η Πέμπτη 9.3.2023.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Σε συνέχεια των από 2.3.2023 και 3.3.2023 Ανακοινώσεών της, η «MARFIN INVESTMENT GROUP ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (εφεξής «η Εταιρία») ανακοινώνει ότι μέτοχοι μειοψηφίας της Εταιρίας, περιλαμβανομένης εταιρίας συμφερόντων Δέσποινας Ηλιοπούλου, οι οποίοι ενεργούντες συντονισμένα εκπροσωπούν συνολικό ποσοστό 12,99% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας κοινοποίησαν σήμερα προς την Εταιρία νέα Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων που άσκησαν ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κατά της Εταιρίας. Αίτημα της νέας Αίτησης είναι και πάλι η αναστολή της ισχύος της από 13.12.2022 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας και περαιτέρω της από 3.3.2023 απόφασης της Μετ’ Αναβολήν Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. Τέλος επαναλαμβάνεται το αίτημα απαγόρευσης νομικής και πραγματικής μεταβολής της συμμετοχής της Εταιρίας στη θυγατρική «Attica Α.Ε. Συμμετοχών».

Στην ως άνω αίτηση συμπεριλαμβάνεται αίτημα έκδοσης προσωρινής διαταγής, ως χρόνος συζήτησης του οποίου ενώπιον του αρμόδιου Προέδρου Υπηρεσίας του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών ορίστηκε η Πέμπτη 9.3.2023.

Η Εταιρία θα τηρεί ενήμερο το επενδυτικό κοινό για την εξέλιξη της ανωτέρω δικαστικής διαδικασίας.»

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

MIG: Ασφαλιστικά μέτρα από την πλευρά Ηλιόπουλου

Πόλεμος μεταξύ των μετόχων της MIG για τα «μάτια» της Attica Group

Τα σενάρια για την επόμενη ημέρα της Attica Group

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News
TAGS
MIG