Business & Finance Παρασκευή 24/03/2023, 06:00 ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΗΦΑΚΗΣ
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Στην Εθνική Ασφαλιστική «αγκαλιάζουμε» το επιχειρείν

Μέσα από μια ευρεία γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων ενισχύουμε την ευημερία των μικρομεσαίων και των μεγάλων επιχειρήσεων

Στην Εθνική Ασφαλιστική «αγκαλιάζουμε» το επιχειρείν

Σε μια εποχή ανασφάλειας, ως απόρροια της πανδημίας, της οικονομικής και ενεργειακής κρίσης και της κλιματικής αλλαγής, τα ρίσκα και οι εμπορικοί κίνδυνοι για μια μικρομεσαία και για μια μεγάλη επιχείρηση πολλαπλασιάζονται καθημερινά. Στην Εθνική Ασφαλιστική, προσφέρουμε στο ελληνικό επιχειρείν μια «ανάσα» σιγουριάς σε μια περίοδο συνεχούς δοκιμασίας, μέσα από μια μεγάλη γκάμα ασφαλιστικών προγραμμάτων που ενισχύουν την επιχειρηματική ευημερία, ενώ παράλληλα χαρίζουν ευκαιρίες ανάπτυξης.

Προγράμματα «κομμένα και ραμμένα» για μεγάλες επιχειρήσεις

H επιχειρηματική ασφάλιση είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς – πέρα από την προστασία από μια σειρά κινδύνων -, παίζει καταλυτικό ρόλο στην αποδοτική και απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης, όπως επίσης και στην περαιτέρω άνθισή της σε βάθος χρόνου. Ακολουθώντας μια προσέγγιση «κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα των μεγάλων επιχειρήσεων, εμείς «αγκαλιάζουμε» την κάθε επιχείρηση ξεχωριστά, ανάλογα με τον κλάδο και τις ανάγκες του, αλλά και το είδος της κάθε μεμονωμένης περίπτωσης. 

Συγκεκριμένα, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα ευέλικτων βιομηχανικών και εμπορικών καλύψεων, που ξεκινούν από την ασφάλιση Περιουσίας και φτάνουν μέχρι την ασφάλιση Κατά Παντός Κινδύνου Έργων, Βιομηχανικών Βλαβών, ή ακόμα και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, ανοίγοντας με τον τρόπο αυτόν τη «βεντάλια» των μεγάλων πελατών μας. Από νοσοκομεία, σχολεία, ξενοδοχειακές μονάδες, βιομηχανίες, επιχειρήσεις εστίασης, αλυσίδες καταστημάτων και εμπορικά κέντρα, μέχρι αεροδρόμια και φωτοβολταϊκά πάρκα κ.ά. Επιπλέον, μέσω των ολοκληρωμένων Ομαδικών Προγραμμάτων Υγείας και Ζωής, καλλιεργούμε μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των επιχειρήσεων και των ανθρώπων τους, εξασφαλίζοντας την υγιή επιχειρηματική πορεία τους.

Μόνο για το 2022, οι αποζημιώσεις που καταβάλαμε σε μεγάλες επιχειρήσεις σε επίπεδο κάλυψης ομαδικών προγραμμάτων Υγείας και Ζωής, Πυρός και Αστικής Ευθύνης και Στόλων Αυτοκινήτου, ξεπέρασαν τα 50 εκατ. ευρώ. Κάτι τέτοιο αποδεικνύει την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητά μας σε ώρα ανάγκης, ενώ παράλληλα επιτρέπει στους μεγάλους πελάτες μας να ατενίζουν με σιγουριά το μέλλον. 

Στην Εθνική Ασφαλιστική «αγκαλιάζουμε» το επιχειρείν-1Μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μεγάλη προστασία

Το μέγεθος μιας μικρομεσαίας επιχείρησης, λόγω έλλειψης πόρων και ρευστότητας, είναι εκείνο που την κάνει πιο ευάλωτη απέναντι σε κινδύνους, οι οποίοι μπορούν να απειλήσουν την υπόστασή της. Εμείς στην Εθνική Ασφαλιστική, σχεδιάζουμε προγράμματα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου επιχειρείν. Έτσι ένα γραφείο, ένα συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων, ένα ιατρείο, ένα εμπορικό κατάστημα, μια βιοτεχνία, ή μια αποθήκη εμπορευμάτων μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς την αβεβαιότητα που συνοδεύει την επιχειρηματική δραστηριότητα στις μέρες μας. 

Μέσα από μια σειρά βασικών και συμπληρωματικών καλύψεων, είμαστε δίπλα στον μικρομεσαίο επιχειρηματία προσφέροντας τη στήριξη που χρειάζεται. Για παράδειγμα, ένα ασφαλιστήριο Αστικής Ευθύνης μπορεί να προσφέρει οικονομική ασφάλεια σε περίπτωση ανάγκης για αποζημίωση λόγω σωματικής/ηθικής βλάβης, ένα ασφαλιστήριο για Φυσικές Καταστροφές (πλημμύρα, θύελλα, καταιγίδα, χιόνι, χαλάζι, παγετός, σεισμός) την απαιτούμενη σταθερότητα χωρίς απρόοπτα κ.ο.κ. Με τη δυνατότητα επιλογής ενός ευέλικτου ασφαλιστικού πακέτου, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και στο οικονομικό του πεδίο, ο επιχειρηματίας είναι σε θέση να διασφαλίσει τη βιωσιμότητα, τη ρευστότητα, την ανταγωνιστικότητα, ακόμα και την αναβάθμιση της επιχείρησής του.

* Ο Γιάννης Σηφάκης είναι Διευθυντής Marketing και Διαφήμισης στην Εθνική Ασφαλιστική

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News