Business & Finance Τετάρτη 1/03/2023, 22:29
BUSINESS & FINANCE

Στροφή των καταναλωτών σε προϊόντα υψηλότερης ποιότητας «βλέπει» ο διευθύνων σύμβουλος της L’Oreal

Στροφή των καταναλωτών σε προϊόντα υψηλότερης ποιότητας «βλέπει» ο διευθύνων σύμβουλος της L’Oreal

Οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο φαίνεται να ξοδεύουν περισσότερα σε προϊόντα υψηλότερης ποιότητας, καθώς η μετα-πανδημική πριμοδότηση της κατηγορίας ομορφιάς αποκτά δυναμική, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της L’Oreal SA σε συγκέντρωση στη Νέα Υόρκη.

«Σε όλο τον κόσμο, οι άνθρωποι ξοδεύουν περισσότερα για καλύτερα προϊόντα», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Nicolas Hieronimus στο Economic Club of New York την Τετάρτη. «Η ομορφιά είναι αυτή η κατηγορία που αποτελεί ανάγκη, αλλά και απόλαυση. Οι μέσες τιμές των προϊόντων της L’Oréal αυξάνονται», πρόσθεσε.

«Παρά τον πληθωρισμό που επηρεάζει την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών, δεν βλέπουμε καμία πτώση των τιμών», δήλωσε ο Hieronimus.

«Οι πωλήσεις αρωμάτων συνεχίζουν να ανθούν», πρόσθεσε. «Οι καταναλωτές στην Κίνα, όπου η χρήση αρωμάτων δεν ήταν τόσο διαδεδομένη, αυξάνουν τις αγορές τους. Και ο αριθμός των ανθρώπων που χρησιμοποιούν άρωμα καθημερινά στις ΗΠΑ έχει αυξηθεί σε σύγκριση με την προ-πανδημία, όταν οι άνθρωποι έτειναν να φορούν άρωμα μόνο τα Σαββατοκύριακα», δήλωσε ο Hieronimus.

«Η πανδημία δημιούργησε αυτή την επιθυμία να περιποιηθείτε τον εαυτό σας», είπε. «Ένα καλό άρωμα είναι μια στιγμή ευεξίας».

moneyreview.gr με πληροφορίες από bloomberg

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News