Business & Finance Κυριακή 19/02/2023, 18:36
BUSINESS & FINANCE

Meta Verified: Συνδρομητική υπηρεσία επιβεβαιωμένου χρήστη για Facebook – Instragram με 11,99 δολ. το μήνα

Meta Verified: Συνδρομητική υπηρεσία επιβεβαιωμένου χρήστη για Facebook – Instragram με 11,99 δολ. το μήνα

Η Meta Platforms ανακοίνωσε την Κυριακή ότι ξεκινά αυτή την εβδομάδα τη συνδρομητική υπηρεσία, με την ονομασία Meta Verified, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να επαληθεύουν τους λογαριασμούς τους χρησιμοποιώντας μια επίσημη ταυτότητα και να αποκτούν το μπλε σήμα επιβεβαίωσης, καθώς επιδιώκει να βοηθήσει τους δημιουργούς περιεχομένου να αναπτυχθούν και να δημιουργήσουν κοινότητες.

Το πακέτο συνδρομής για το Instagram και το Facebook περιλαμβάνει επίσης επιπλέον προστασία από πλαστοπροσωπίες και η τιμή του θα ξεκινά από 11,99 δολάρια το μήνα στο διαδίκτυο ή 14,99 δολάρια το μήνα στο σύστημα iOS της Apple και στο Android.

Το Meta Verified θα κυκλοφορήσει στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία αυτή την εβδομάδα, ενώ θα ακολουθήσουν σταδιακά και άλλες χώρες.

Η είσοδος της Meta στις συνδρομητικές υπηρεσίες ακολουθεί το Twitter, το οποίο ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι το Twitter Blue θα τιμολογείται στα 11 δολάρια το μήνα.

Άλλες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Snapchat της Snap Inc και η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram, παρουσίασαν πέρυσι συνδρομητικές υπηρεσίες επί πληρωμή, ως νέα πηγή εσόδων.

Moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News