Business & Finance Τρίτη 7/02/2023, 10:37
BUSINESS & FINANCE

Flexfin: Ξεπέρασε τα 100 εκατ. ευρώ τζίρο χρηματοδοτούμενων τιμολογίων

Flexfin: Ξεπέρασε τα 100 εκατ. ευρώ τζίρο χρηματοδοτούμενων τιμολογίων

Άνω των 100 εκατ. ευρώ ανέρχεται ο τζίρος χρηματοδοτημένων τιμολογίων μέσω της Flexfin. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του παρόχου ψηφιακών υπηρεσιών factoring, το ποσό αυτό αποδεικνύει τη δέσμευση να παρέχει σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις την απαραίτητη ρευστότητα που χρειάζονται για να αναπτυχθούν.

Η πλατφόρμα τιμολογίων της Flexfin, επιτρέπει σε επιχειρήσεις να παρακολουθούν και να προεξοφλούν τα τιμολόγια τους online και σύμφωνα με την εταιρεία είναι σχεδιασμένη με γνώμονα την ταχύτητα, την ευκολία και την προσβασιμότητα.

«Η υπέρβαση των 100 εκατ. ευρώ σε τζίρο τιμολογίων είναι μια πολύ σημαντική επιτυχία για τη Flexfin και είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να βοηθήσουμε τόσες πολλές επιχειρήσεις να  κινηθούν μπροστά.» είπε ο Δημήτρης Βρανόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Flexfin ΜΑΕ. «Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε να παρέχουμε καινοτόμες και προσβάσιμες λύσεις χρηματοδότησης στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ανυπομονούμε να σημειώσουμε νέες αντίστοιχες επιτυχίες στο μέλλον.»

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News