Business & Finance Δευτέρα 30/01/2023, 18:05
BUSINESS & FINANCE

Στις 19 Φεβρουαρίου ξεκινά η σεζόν στην Costa Navarino

Στις 19 Φεβρουαρίου ξεκινά η σεζόν στην Costa Navarino

Στις 19 Φεβρουαρίου με το άνοιγμα του ξενοδοχείου The Westin Resort Costa Navarino ξεκινά η νέα σεζόν της Costa Navarino. Έπειτα, θα ακολουθήσει στις 20 Φεβρουαρίου η έναρξη λειτουργίας τεσσάρων γηπέδων γκολφ καιαπό τον Μάρτιο το Mouratoglou Tennis Center θα ανοίξει 16 γήπεδα. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Costa Navarino, το W Costa Navarino που ξεκίνησε να λειτουργεί το 2022, θα ανοίξει στις 5 Απριλίου, παρουσιάζοντας νέες σουίτες και βίλες 2 & 3 υπνοδωματίων αντίστοιχα, ιδιωτικές πισίνες, καθώς και ένα νέο χώρο εκδηλώσεων. Στις 13 Απριλίου ξεκινά η λειτουργία του The Romanos, a Luxury Collection Resort. Στη συνέχεια, τον Απρίλιο θα ανοίξει η υπαίθρια αγορά Navarino Agora και το καινούργιο Watersports Hub για θαλάσσα αθλήματα. Παράλληλα, θα προστεθούν περίπου 15 νέες προτάσεις εστίασης.

Τέλος, το καλοκαίρι αναμένεται η άφιξη του πρώτου ξενοδοχείου Mandarin Oriental στην Ελλάδα στην περιοχή Navarino Bay, το οποίο θα περιλαμβάνει 99 δωμάτια, μεταξύ των οποίων 48 υπόσκαφες βίλες με ιδιωτική πισίνα, βεράντες με θέα στη θάλασσα, και συνολικά πέντε εστιατόρια και μπαρ. Θα διαθέτει εγκαταστάσεις spa και γυμναστηρίου έκτασης 1.500 τ.μ. με πισίνα 25 μέτρων που εκτείνεται σε ανοικτό και κλειστό χώρο.

Αεροπορική σύνδεση Αθήνας-Καλαμάτας

Σύμφωνα με την Costa Navarino η πρόσβαση στην περιοχή θα διευκολυνθεί μέσω των νέων πτήσεων της Olympic Air που ξεκινούν στις 19 Μαΐου. Επιπλέον, νέες εβδομαδιαίες πτήσεις της Aegean Airlines από τις 15 Μαΐου θα συνδέουν την Καλαμάτα με το Τελ Αβίβ, καθώς επίσης εβδομαδιαίες πτήσεις της Volotea από την Νάντη θα ξεκινήσουν από τις 30 Μαΐου.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News