Δελτια Τυπου Τετάρτη 13/07/2022, 16:23
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

H D-Marin εισέρχεται στην ιταλική αγορά

H D-Marin εισέρχεται στην ιταλική αγορά

Η D-Marin, ηγέτιδα δύναμη στον τομέα των premium μαρίνων, καλωσορίζει τη μαρίνα Punta Faro ως την 1η επένδυση του ομίλου στην Ιταλία. Η Punta Faro εντάσσεται στο συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο πολυτελών προορισμών του ομίλου, στη Μεσόγειο και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ως η 16η κατά σειρά μαρίνα με στόχο να υποδεχθεί επισήμως τους πελάτες της μέσα στο καλοκαίρι του 2022.

Η ιταλική μαρίνα εδρεύει στο Lignano Sabbiadoro, κοντά στη Βενετία, εκεί όπου συναντώνται τα νερά της λιμνοθάλασσας Marano και της Αδριατικής Θάλασσας. Με 1.200 θέσεις ελλιμενισμού, η Punta Faro είναι μία από τις μεγαλύτερες μαρίνες στη Βόρεια Αδριατική και φιλοξενεί yachts έως και 40 μέτρα.

Σχολιάζοντας την εξαγορά, ο Oliver Dörschuck, διευθύνων σύμβουλος της D-Marin δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που υπογράψαμε συμφωνία με μια τόσο εντυπωσιακή μαρίνα. Χάρη στη μαρίνα Punta Faro, το δίκτυο του ομίλου μας επεκτείνεται, παρέχοντας επιπλέον προορισμούς ιστιοπλοΐας σε νέους και υπάρχοντες πελάτες, δεδομένων και των μαρινών μας στη γειτονική Κροατία. Η προσθήκη της ιταλικής μαρίνας αποτελεί το πρώτο μας βήμα για την αύξηση της παρουσίας της D-Marin στην Ιταλία».

Η Paola Piovesana, διευθύντρια της μαρίνας Punta Faro συμπλήρωσε: «Είναι μια συναρπαστική στιγμή για τη μαρίνα Punta Faro και τους πελάτες της, καθώς με την ένταξή μας στο δίκτυο της D-Marin, αναβαθμίζουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Οι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από την ενσωμάτωση της μαρίνας μας στο premium δίκτυο μαρινών της D-Marin, απολαμβάνοντας τα υψηλότατα standards μιας ηγέτιδας εταιρείας που συνεχώς καινοτομεί».

Η ιταλική μαρίνα Punta Faro έρχεται να επεκτείνει το δίκτυο της D-Marin στις 16 μαρίνες σε 6 διαφορετικές χώρες της Μεσογείου και του Κόλπου, παραμένοντας αφοσιωμένο στην παροχή ξεχωριστών εμπειριών yachting και ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης και ανάπτυξης μαρίνων υψηλών προδιαγραφών. 

moneyreview.gr

 

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News