Δελτια Τυπου Πέμπτη 2/06/2022, 16:06 ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΑΣΠΡΟΦΟΣ: Νέο website σχεδιασμένο από τη Umobit με βάση την εξαιρετική εμπειρία του χρήστη

ΑΣΠΡΟΦΟΣ: Νέο website σχεδιασμένο από τη Umobit με βάση την εξαιρετική εμπειρία του χρήστη

Η ΑΣΠΡΟΦΟΣ, μέλος της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ (ΕΛΠΕ), με περισσότερα από 2.000 μεγάλα ενεργειακά έργα στην Ελλάδα, στα Βαλκάνια, στη Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή, πάνω από 200 περιβαλλοντικές μελέτες και αδειοδοτήσεις, πάνω από 5.000 χλμ αγωγών φυσικού αερίου και πάνω από 1.000 χλμ αγωγών υγρών καυσίμων, εμπιστεύτηκε στη Umobit (https://www.umobit.com/) τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του website της εταιρείας www.asprofos.gr

Ο σχεδιασμός τoυ νέου website έγινε με βάση την εξαιρετική εμπειρία του χρήστη, με mobile first προσέγγιση, ανταποκρινόμενος στα διεθνή πρότυπα και την εταιρική ταυτότητα της ΑΣΠΡΟΦΟΣ. Σημαντικό μέρος της διαδικασίας ήταν η πραγματοποίηση αναλυτικής μελέτης για τον καλύτερο δυνατό τρόπο παρουσίασης της πληροφορίας και τη βελτιστοποίηση του user journey, αξιοποιώντας μοντέρνα διάταξη, ελκυστικό design, καθαρές γραμμές και χρώματα που αναδεικνύουν τις δραστηριότητες της εταιρείας. Το νέο website www.asprofos.gr αποτυπώνει με τον πλέον βέλτιστο τρόπο την σύγχρονη εικόνα της εταιρείας και αντανακλά την ισχύ και τη δυναμική της παγκοσμίως.

Η ιδανική αποτύπωση των έργων και της σημαντικότητάς τους, καθώς και ο χάρτης που απεικονίζει τα έργα ανά τομέα δραστηριότητας, χώρα και στάδιο εξέλιξης (https://www.asprofos.gr/en/projects), ήταν μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις. Για την ανάπτυξή τους έχει χρησιμοποιηθεί συνδυασμός των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών απεικόνισης front end. Οι τομείς δραστηριοποίησης παρουσιάζονται ξεκάθαρα και αναλυτικά ενώ συνδυάζονται με τις υπηρεσίες και τα έργα, έτσι ώστε όλα μαζί να δίνουν νόημα, να προσδίδουν αξία στον επισκέπτη και να αναδεικνύουν την εξειδίκευση και την εμπειρία της ΑΣΠΡΟΦΟΣ. 

Στα πλαίσια της ολιστικής προσέγγισης της digital παρουσίας της εταιρείας, η Umobit εκτός από υπηρεσείς στρατηγικής σχεδίασης και συμβουλευτικής σχετικά με τη δομή και τη βέλτιστη παρουσίαση του περιεχομένου, υψηλής ποιότητας design UI και UX και σχεδιασμού της αρχιτεκτονικής των συστημάτων, πρόσφερε επίσης στην ΑΣΠΡΟΦΟΣ υπηρεσίες συγγραφής, επιμέλειας, μετάφρασης κειμένων, SEO και content management.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κύριος Διονύσης Μπελεκούκιας, δήλωσε σχετικά: «Η νέα ιστοσελίδα, που σχεδίασε και υλοποίησε η ομάδα της Umobit, παρουσιάζει τη νέα εικόνα της ΑΣΠΡΟΦΟΣ. Το νέο, σύγχρονο ψηφιακό μας περιβάλλον παρουσιάζει τα έργα υψηλής αξίας σε ολόκληρο τον κόσμο, την τεχνογνωσία της ΑΣΠΡΟΦΟΣ και την εμπειρία της σε ενεργειακά έργα. Σας προσκαλούμε όλους να περιηγηθείτε στη νέα μας ιστοσελίδα, να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας, τους τομείς δραστηριοποίησής μας, τη διεθνή παρουσία μας, τα νέα μας και να μας ακολουθήσετε στα social media μας. Μαζί σας γινόμαστε καλύτεροι».

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News