Δελτια Τυπου Πέμπτη 28/04/2022, 17:14
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Πώς θα αναβαθμίσουμε τη ζωή μας μέσα από ένα Retreat Αυτογνωσίας

Πώς θα αναβαθμίσουμε τη ζωή μας μέσα από ένα Retreat Αυτογνωσίας

Το Travelgems σχεδίασε το Retreat Αυτογνωσίας «Κύκλοι Ανάπτυξης» την Παρασκευή 10 με Δευτέρα 13 Ιουνίου στο Ariá Estate Suites & Spa Mani με τους διακεκριμένους ψυχολόγους – δασκάλους Ειρήνη Καραγιάννη και Γιάννη Χοϊμέ.

Το Travelgems δημιουργεί και διοργανώνει retreats ευεξίας και προσωπικής ανάπτυξης στις χώρες της Μεσογείου, κυρίως στην Ελλάδα, την Ιταλία και την Ισπανία. Συνεργάζεται με δημοφιλείς και διακεκριμένους ειδικούς στον αντίστοιχο τομέα της ευεξίας, διεξάγοντας τα retreat τους σε πολυτελή ξενοδοχεία.

Σκοπός του Travelgems είναι να δημιουργήσει ένα μέλλον με αυθεντικά χαμόγελα, βελτιώνοντας την ευεξία των ανθρώπων, δημιουργώντας retreats που θρέφουν ολιστικά το σώμα, το μυαλό και την ψυχή.

To retreat απευθύνεται στους ανθρώπους που θέλουν να γνωρίσουν τον εαυτό τους και να βελτιώσουν τους εαυτούς τους και να επιδρούν θετικά στο περιβάλλον τους.

Πιο συγκεκριμένα, στο retreat θα συζητήσουμε την έννοια της αυτογνωσίας, τη σύνδεσή μας με τον εαυτό μας και τους άλλους, θα εστιάσουμε στη διαχείριση των συναισθημάτων και θα εξετάσουμε γιατί τα αισθήματά μας είναι η πολυτιμότερή μας περιουσία. Ακόμα, θα εξηγήσουμε την έννοια της παρατήρησης και της αποδοχής στη καθημερινότητά μας, θα αναφερθούμε στην αξία της συνειδητής επιλογής κι ευθύνης στη ζωή μας. Τέλος, θα αμφισβητήσουμε την ιδιωτική μας λογική και τις πεποιθήσεις μας. Οι ψυχολόγοι και εισηγητές του retreat, έχουν στο ενεργητικό τους πάνω από 130.000 ώρες εμπειρία καθοδήγησης, σε περισσότερα από 9.000 άτομα.

Το retreat θα διεξαχθεί στο Λιμένι, ένα μαγευτικό προορισμό που αποτελεί ένα από τα γραφικότερα τοπία της Λακωνικής Μάνης. Το ξενοδοχείο Ariá Estate Suites & Spa, όπου θα φιλοξενηθεί το retreat, αποτελεί ένα μικρό σύμπαν γαλήνης και κομψότητας, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας που εξυψώνει τον επισκέπτη και μένει αξέχαστη.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News