Δελτια Τυπου Δευτέρα 10/01/2022, 11:11
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Engel & Völkers Ελλάδος: Τριπλασιάστηκαν τα deals το 2021

Ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον καταγράφει η εταιρεία

Engel & Völkers Ελλάδος: Τριπλασιάστηκαν τα deals το 2021

Έντονο ήταν το ενδιαφέρον στην αγορά ακινήτων της Αθήνας και των ελληνικών νησιών το οποίο σημείωσε σημαντικές ευκαιρίες και προσέλκυσε επενδυτικό ενδιαφέρον τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Η Engel & Völkers Ελλάδος, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, σημείωσε κατά το 2021, τριπλασιασμό των συναλλαγών της ενώ την ίδια στιγμή τα αιτήματα διαχείρισης πελατών για αγοραπωλησίες εξαπλασιάστηκαν κατά τη φετινή χρονιά, γεγονός το οποίο αποδεικνύει το ενισχυμένο ενδιαφέρον για τη νέα χρονιά που θα ξεκινήσει σε λίγες εβδομάδες. 

«Η Αθήνα και τα ελληνικά νησιά κατάφεραν να βρεθούν στις πρώτες προτιμήσεις πελατών μας από το εξωτερικό οι οποίοι επέλεξαν την αγορά δεύτερης κατοικίας σε προορισμούς των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων. Τα στοιχεία είναι άκρως ενθαρρυντικά για την εγχώρια αγορά των Αθηνών, καθώς όπως παρατηρούμε οι Έλληνες έχουν στραφεί στην αγορά νέας κατοικίας» εξηγεί ο Γιώργος Πετράς, Διευθύνων Σύμβουλος της Engel & Völkers Greece.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντικός αριθμός ενδιαφερόμενων αγοραστών δεύτερης κατοικίας προέρχεται από την Κεντρική Ευρώπη, ενώ το παρόν δίνει και η Νότια Ευρώπη ακολουθώντας πολίτες από την Αμερική και την Βρετανία.

Η Engel & Völkers Ελλάδος παρέχει τη δυνατότητα, μέσω των ελληνικών τραπεζών, χρηματοδοτικών λύσεων και ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών σε όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν ακίνητο στην Ελλάδα.

Επέκταση με ψηφιακά μέσα & φυσική παρουσία στην Θεσσαλονίκη

Η Engel & Völkers Greece ολοκληρώνει τη φετινή χρονιά έχοντας στο ενεργητικό της 270 συμβούλους ακινήτων, θέτοντας ως στόχο να διπλασιάσει το ποσοστό αυτό μέχρι το τέλος του 2022.

Η στρατηγική αυτή περιλαμβάνει τη νέα φυσική παρουσία που σχεδιάζει να έχει σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και στο Ηράκλειο Κρήτης.

Φέτος η εταιρεία εγκαινίασε το πρώτο ψηφιακό κατάστημα στην Ελλάδα (Virtual Showroom). Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν, από οποιοδήποτε σημείο βρίσκονται, τον μεγαλύτερο αριθμό των διαδικασιών που απαιτούνται ώστε να ολοκληρωθεί μία αγοραπωλησία ακινήτου σε οποιοδήποτε περιοχή της χώρας.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Αττική: Ο χάρτης με τις τιμές ακινήτων – Πού αυξήθηκαν και πού μειώθηκαν

ΕΝΦΙΑ: Μειωμένος κατά 3%-4% – Οι αλλαγές

Ποια χώρα έχει ποσοστό ιδιοκατοίκησης 96% – Η θέση της Ελλάδας

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News