Δελτια Τυπου Δευτέρα 14/12/2020, 11:50
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Construction: Το περιοδικό για τις Υποδομές και τα Μεγάλα Τεχνικά Έργα

Το πρώτο 10ημερο του Ιανουαρίου κυκλοφορεί το πρώτο τεύχος του νέου περιοδικού της Boussias Communications, με αποκλειστικές συνεντεύξεις και αφιερώματα.

Η αγορά και τα στελέχη των Υποδομών και των Μεγάλων Τεχνικών Έργων αποκτούν ένα νέο, καινοτόμο και πλούσιο σε θεματολογία μέσο επικοινωνίας. Το μηνιαίο περιοδικό Construction της Boussias Communications έρχεται να καλύψει το κενό που υπάρχει στην ενημέρωση της κατασκευαστικής αγοράς.

Σε κάθε του έκδοση, το Construction ξεχωρίζει για την ανταπόκριση από τους θεσμούς της αγοράς. Αποτελώντας ένα forum επικοινωνίας και διαλόγου αποτελεί βήμα επικοινωνίας τόσο των θεσμικών φορέων των Υποδομών και των Μεγάλων Τεχνικών Έργων, όσο και του Υπουργείου Υποδομών. Μέσω της αρθρογραφίας και των συνεντεύξεων, αναδεικνύονται και τίθενται επί τάπητος όλα όσα απασχολούν την αγορά.

Στη θεματολογία του περιοδικού ξεχωριστή θέση κατέχουν οι παρουσιάσεις έργων μεγάλης κλίμακας. Η ειδοποιός διαφορά όμως του Construction με τα υπόλοιπα έντυπα της αγοράς έγκειται στο γεγονός πως προβάλλονται οι πρωταγωνιστές των έργων ή και οι ομάδες που συνέλαβαν το όραμα και συμμετείχαν στην πραγματοποίησή του. Από την ίδια φιλοσοφία διαπνέονται και τα ειδικά αφιερώματα κάθε τεύχους, στα οποία παρουσιάζονται λύσεις, προϊόντα και καινοτόμα πρότζεκτ της αγοράς.

Ιδιαίτερου ενδιαφέροντος είναι οι τοποθετήσεις ακαδημαϊκών προσωπικοτήτων του τομέα των Υποδομών και των Μεγάλων Τεχνικών Έργων. Μέσω των προσωπικών απόψεων που καταθέτουν, συμβάλλουν στην προώθηση θεμάτων που άπτονται του κλάδου, βάσει της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας τους.

Το μηνιαίο περιοδικό Construction αποτελεί το εγκυρότερο βήμα επικοινωνίας για τον κλάδο των Υποδομών και των Μεγάλων Τεχνικών Έργων, καθώς φέρνει σε επαφή όλους τους «παίκτες», από τις κατασκευαστικές εταιρείες, τα μελετητικά γραφεία και τις εταιρείες δόμησης-τεχνικών υλικών έως τις επιχειρήσεις παροχής σχετικών υπηρεσιών για τον κλάδο.

Ποια είναι η Boussias Communications

Η Βοussias Communications είναι ο Οργανισμός Επικοινωνίας με περισσότερα από 30 χρόνια παρουσίας και με μεγάλη αποδοχή στην ελληνική αγορά. Επαγγελματίες όλων των βαθμίδων στις δυναμικές αγορές του marketing, της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού, του IT management, της τραπεζικής διοίκησης, των πωλήσεων, της οικονομικής διαχείρισης, του οργανωμένου λιανεμπορίου, των κλάδων της Μόδας, της Υγείας, του Τουρισμού και της Εστίασης, καθώς και της Βιομηχανίας, στηρίζονται στα πρωτοποριακά περιοδικά και newsletters: Marketing Week, Build, Daily Fax, HR Professional, HR Newsletter, Νet Week, Net Fax, Banker’s Review, CFO Agenda, Σελφ Σέρβις, Fashion Daily, Health Daily, Hotel & Restaurant και Plant για τη σε βάθος κάλυψη των αναγκών τους σε ειδησεογραφία, ανάλυση αγορών και ανάπτυξη απόψεων. Η εταιρεία δραστηριοποιείται δυναμικά στην παραγωγή και διοργάνωση επαγγελματικών συνεδρίων, καθώς και στον χώρο των βραβείων.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News