Δελτια Τυπου Τετάρτη 1/12/2021, 14:52 ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Kayak: Επιλέγει τη Blue Marble με σκοπό τη μείωση του Ανθρακικού Αποτυπώματος

Η Kayak στοχεύει τη μείωση των ρύπων της κατά 72% μέχρι και το 2022

Kayak: Επιλέγει τη Blue Marble με σκοπό τη μείωση του Ανθρακικού Αποτυπώματος

Η Κayak η ελληνική εταιρεία παγωτού ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον αλλά και έχοντας ως φιλοσοφία τη δημιουργία και παραγωγή παγωτού χρησιμοποιώντας μόνο αγνά και φυσικά υλικά που προσφέρει η φύση, προχώρησε σε συνεργασία με την εταιρεία Blue Marble Disruptive Technologies.

Η συνεργασία αυτή προέκυψε στο πλαίσιο της διαρκούς αναζήτησης για την παροχή εξαιρετικών προϊόντων προκειμένου να δηλώσει έμπρακτα την ενεργή συμμετοχή και ευαισθητοποίησή της σε θέματα περιβάλλοντος.

Η πρόταση της Blue Marble για τη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος που προέρχεται από κινητήρες εσωτερικής καύσης, εναρμονίζεται πλήρως με τη επιθυμία της Kayak για μείωση των ρύπων.

Το προϊόν ήδη τοποθετείται στις δεξαμενές καυσίμων όλων των κινητήρων εσωτερικής καύσης, δηλαδή των ιδιόκτητων φορτηγών ψυγείων που διαθέτει η εταιρεία για την ασφαλή μεταφορά των προϊόντων της. 

Η Kayak στοχεύει τη μείωση των ρύπων της κατά 72% μέχρι και το 2022 και στηρίζει τις επιχειρήσεις που συμβάλουν στην περαιτέρω μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News