Δελτια Τυπου Πέμπτη 24/06/2021, 20:30
ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Costa Navarino: Αποκαλύπτει τα μυστικά των παγκόσμιων πρωταθλητών τένις φέτος το καλοκαίρι

To Mouratoglou Tennis Center προσφέρει κορυφαία προγράμματα για όλες τις ηλικίες

Φωτ. Costa Navarino

Μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν όπως οι παγκόσμιοι σταρ του τένις φέτος το καλοκαίρι, στο Mouratoglou Tennis Center στην Costa Navarino, το οποίο ήδη ξεκίνησε να λειτουργεί κι έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με τον Πάτρικ Μουράτογλου, προπονητή της 23 φορές πρωταθλήτριας Grand Slam Serena Williams και του 4ου στην παγκόσμια κατάταξη Στέφανου Τσιτσιπά.  

costa-navarino-apokalyptei-ta-mystika-ton-pagkosmion-protathliton-tenis-fetos-to-kalokairi0

Ερασιτέχνες κι επαγγελματίες παίκτες μπορούν να απολαύσουν κορυφαίου επιπέδου προπόνηση, με ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα και με την καθοδήγηση των κορυφαίων προπονητών του Μουράτογλου, κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στα ξενοδοχεία The Westin Resort Costa Navarino και The Romanos, a Luxury Collection Resort, στο Navarino Dunes. 

Παίκτες όλων των επιπέδων από 14 ετών και πάνω, μπορούν να βελτιώσουν τις δεξιότητες, την τεχνική και τις τακτικές τους παίρνοντας μέρος στα ειδικά tennis clinics, ενώ ατομικά και ομαδικά μαθήματα τα οποία είναι ιδανικά για τη βελτίωση ατομικών επιδόσεων, διατίθενται για ηλικίες άνω των 6 ετών, καλύπτοντας όλες τις πτυχές της φιλοσοφίας της Mouratoglou Academy. Αρχάριοι, προχωρημένοι και έμπειροι παίκτες ηλικίας 10 ετών και πάνω που αναζητούν την απόλυτη δοκιμή, μπορούν να συμμετάσχουν στο «Challenge the Pro», αντιμετωπίζοντας τους κορυφαίους προπονητές. 

costa-navarino-apokalyptei-ta-mystika-ton-pagkosmion-protathliton-tenis-fetos-to-kalokairi1

Οι επισκέπτες που αναζητούν μια διασκεδαστική εμπειρία εκμάθησης, μπορούν να κάψουν θερμίδες και να εξασκηθούν μετά μουσικής, σε ένα από τα εβδομαδιαία μαθήματα cardio tennis, που είναι διαθέσιμα για ηλικίες 16+, ενώ τα προγράμματα UTS Nights είναι διαδραστικά τουρνουά που προσφέρουν μια πιο ανταγωνιστική εμπειρία σε όσους είναι 10+.

Τα Mouratoglou Signature Tennis Camps για ενήλικες και παιδιά, τα οποία ξεκινούν το φθινόπωρο -μια ιδανική εποχή για εξάσκηση στο άθλημα- θα καλύπτουν την τεχνική, τις τακτικές, τη διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης και τις πνευματικές πτυχές του παιχνιδιού. Τα camps αποτελούν τον ιδανικό τρόπο μύησης στο τένις μέσα από ένα διασκεδαστικό και συνάμα δομημένο πρόγραμμα, το οποίο απευθύνεται σε δύο ηλικιακές ομάδες: 8-14 και 14+. Τα Camps θα πραγματοποιούνται για 2 ή 5 ημέρες, με τις αντίστοιχες επιλογές διαμονής.  

costa-navarino-apokalyptei-ta-mystika-ton-pagkosmion-protathliton-tenis-fetos-to-kalokairi2

Τα 16 υπερσύγχρονα γήπεδα του Mouratoglou Tennis Center -12 εκ των οποίων δημιουργήθηκαν τον τελευταίο χρόνο- καλύπτουν και τους 3 τύπους (σκληρό, φυσικό γρασίδι -το μοναδικό στην Ελλάδα- και φυσικό χωμάτινο) και είναι εφάμιλλα των γηπέδων όπου διεξάγονται τα τουρνουά Grand Slam. Οι εγκαταστάσεις λειτουργούν έως τα τέλη Νοεμβρίου.

costa-navarino-apokalyptei-ta-mystika-ton-pagkosmion-protathliton-tenis-fetos-to-kalokairi3

Για περισσότερες πληροφορίες για το Mouratoglou Tennis Center και τα προσφερόμενα προγράμματα, εδώ.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News