Δελτια Τυπου Τρίτη 20/04/2021, 18:57
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ZEN Buddies: ‘Αλλο ένα βήμα της ZEN.com πιο κοντά στην οικονομική ασφάλεια και ηρεμία

Φωτ. ZEN.com

Η πλατφόρμα πληρωμών ZEN.com επέκτεινε τα διαθέσιμα προγράμματα των συνδρομητών, προσφέροντας πλέον στους ιδιώτες πελάτες μία νέα λειτουργία, η οποία ονομάζεται “ZEN Buddies”. Πρόκειται για μία άνετη λύση, η οποία δίνει τη δυνατότητα για εσωτερικές μεταφορές χρημάτων ανάμεσα σε χρήστες της mobile εφαρμογής ZEN, βασισμένη αποκλειστικά και μόνο στον αριθμό τηλεφώνου τους.

Η νέα αυτή υπηρεσία επιτρέπει στους πελάτες της ZEN.com να στέλνουν μεταξύ τους χρήματα γρήγορα και εύκολα, με τη χρήση μόνο του τηλεφωνικού νούμερου, χωρίς να απαιτείται ουδεμία αναφορά σε αριθμό λογαριασμού. Συμβαδίζοντας με τη φιλοσοφία της εταιρείας ZEN, οι εν λόγω μεταφορές παρέχονται εντελώς δωρεάν και δεν ενέχουν κρυφές χρεώσεις.

«Η λειτουργία ‘ZEN Buddies’ έρχεται ως απάντηση στις πραγματικές ανάγκες των πελατών μας», εξηγεί ο Michal Boguslawski, Εμπορικός Διευθυντής της ZEN. «Οι σύγχρονοι καταναλωτές αποζητούν την ελευθερία της επιλογής με τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση. Χάρη στο νέο αυτό χαρακτηριστικό, συνδράμουμε στην προσπάθειά τους να απλοποιήσουν ακόμα περισσότερο την καθημερινή διαχείριση των οικονομικών τους. Στην πράξη, το ‘ZEN Buddies’ επιτρέπει και διευκολύνει τους συχνούς διακανονισμούς ανάμεσα σε ιδιώτες. Για μια παρέα φίλων, ποτέ δεν ήταν ευκολότερη η διαδικασία μοιράσματος του κόστους μίας παραγγελίας φαγητού ή η γρήγορη μεταφορά μικροποσών».

Για την αποστολή χρηματικών ποσών σε έναν άλλον χρήστη, το μόνο που απαιτείται είναι η εγκατάσταση της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα της ZEN.com. Με δεδομένο ότι το ZEN App δεν απαιτεί κανένα ειδικό εξοπλισμό hardware, κάθε χρήστης είναι σε θέση ανά πάσα στιγμή να προβαίνει σε ταχείς συναλλαγές, καθώς και εύκολες και άνετες μεταφορές, χωρίς έξτρα οικονομική επιβάρυνση. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο σε Google Store & App Store, όσο και στο Huawei App Gallery.

Η απλότητα των παρεχόμενων λύσεων αποτελεί το σήμα κατατεθέν της εταιρείας ZEN

Δίνοντας μεγαλύτερη αξία στην καθημερινότητα και απαλλάσσοντάς μας από περιττές έγνοιες, το ‘ZEN Buddies’ είναι μια άλλη λειτουργικότητα που αποτυπώνει το όραμα της ZEN.com, μίας εταιρείας που παρέχει καθοδήγηση στον περίπλοκο κόσμο των πληρωμών, ανάγοντάς τες σε μια εύκολη υπόθεση.

Εάν ο παραλήπτης μιας μεταφοράς δεν έχει κάνει λήψη της εφαρμογής ZEN, η ολοκλήρωση της συναλλαγής απέχει λίγα μόλις βήματα. Αφού λάβετε ένα SMS που σας ενημερώνει σχετικά με τα χρήματα που έχουν αποσταλεί, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ολοκληρώσετε τη γρήγορη εγγραφή στην εφαρμογή και τα χρήματα που μεταφέρθηκαν προηγουμένως σας περιμένουν στον προσωπικό σας λογαριασμό ZEN. Το μεταφερόμενο χρηματικό ποσό είναι και τυπικά ασφαλές – σε περίπτωση που ο παραλήπτης δεν προχωρήσει στην εγγραφή, τα χρήματα επιστρέφονται στον αποστολέα, χωρίς κανένα ρίσκο.

Αξίζει να έχουμε κατά νου ότι η υπηρεσία «ZEN Buddies» δεν είναι το μόνο διαθέσιμο «zenefit» από πλευράς της πολωνικής fintech. Ως μέρος του πακέτου της σταθερής συνδρομής, κάθε χρήστης που κατεβάζει και ενεργοποιεί την εφαρμογή της ZEN.com, λαμβάνει πλέον μία σειρά από ειδικά προνόμια. Ανάμεσα στα συγκεκριμένα οφέλη/«zenefits» συγκαταλέγονται η άμεση επιστροφή χρημάτων (instant cashback) σε αγορές επιλεγμένων συνεργατών, η πρόσθετη εγγύηση ενός έτους για ηλεκτρονικά είδη και η δυνατότητα χρήσης ενός ευέλικτου λογαριασμού πολλαπλών νομισμάτων, με μεταφορές χωρίς επιπλέον τέλη συναλλαγής.

Η υπηρεσία «ZEN Buddies», ένας άλλος τρόπος απλούστευσης της διαδικασίας μεταφοράς χρημάτων χωρίς όρια και σύνορα, είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα, καθώς και στο σύνολο των 31 ευρωπαϊκών χωρών όπου δραστηριοποιείται η ZEN.com.

Σχετικά με τη ZEN

Η ZEN είναι μια διεθνής εταιρεία fintech με άδεια λειτουργίας ιδρύματος ηλεκτρονικού χρήματος, εκδοθείσα από την Κεντρική Τράπεζα της Λιθουανίας και εγκεκριμένη από την Ευρωπαϊκή Αρχή Τραπεζών (ΕΒΑ) για την παροχή χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών σε 31 χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου. Αποστολή της εταιρείας, η παροχή της μέγιστης ηρεμίας, ασφάλειας και ευκολίας σε καταναλωτές-ιδιώτες πελάτες και επιχειρηματίες-επαγγελματίες πελάτες κατά τη διαχείριση των χρημάτων και των εμπορικών συναλλαγών τους. Για την επίτευξη του στόχου αυτού, η εταιρεία προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών, όπως κάρτα πληρωμής, λογαριασμό πολλαπλών νομισμάτων, διαδικτυακή πλατφόρμα πληρωμών, καθώς και συναφή μοναδικά προνόμια και επιπρόσθετη προστασία του πελάτη. Οι εν λόγω υπηρεσίες είναι διαθέσιμες στους χρήστες μέσω της εφαρμογής για κινητά και της online υπηρεσίας συναλλαγών. Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Dawid Rozek, τον «αρχιτέκτονα» & ιθύνοντα νου της διεθνούς επιτυχίας της πλατφόρμας G2A.com που διαθέτει τουλάχιστον 20 εκατ. πελάτες, ενώ αναπτύσσεται σε στρατηγική συνεργασία με την Mastercard.

https://www.zen.com/el/

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News