Δελτια Τυπου Πέμπτη 25/02/2021, 13:05
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

L’Oreal: Για 12η φορά μέσα στις πιο ηθικές εταιρείες παγκοσμίως

L’Oreal: Για 12η φορά μέσα στις πιο ηθικές εταιρείες παγκοσμίως

Η L’Oréal, η κορυφαία εταιρεία ομορφιάς στον κόσμο, αναγνωρίστηκε ως μια από τις πιο Ηθικές Εταιρείες Παγκοσμίως για το 2020 από το Ινστιτούτο Ethisphere, τον κορυφαίο και διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα που καθορίζει και προωθεί τα πρότυπα ηθικών επιχειρηματικών πρακτικών.

Αυτή η αναγνώριση αποδεικνύει περίτρανα ότι η σύνδεση των Ηθικών Αρχών της Ακεραιότητας, του Σεβασμού, του Θάρρους και της Διαφάνειας στις καθημερινές μας πρακτικές για τον πλανήτη, τους ανθρώπους και τα προϊόντα μας, εμπνέουν, καθοδηγούν και ενδυναμώνουν την L’Oréal να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις του 2020.

«Συγχαρητήρια σε όλους στη L’Oréal για την αναγνωριση αυτή.  Αντιμετωπίζοντας τις δύσκολες προκλήσεις του 2020, είδαμε τις εταιρείες να ξεχωρίζουν – σε σχέση με όλους τους άλλους οργανισμούς – στον τομέα της εμπιστοσύνης, μέσω της ανθεκτικότητας και της δέσμευσής τους στην ηθική και την ακεραιότητα», δήλωσε ο Timothy Erblich, Chief Executive Officer στο Ινστιτούτο Ethisphere.

«Η δωδέκατη αυτή αναγνώριση από το Ethisphere αποτελεί πραγματική πηγή υπερηφάνιας. Αποδεικνύει ότι η συνεχής προσπάθεια για αριστεία στην Ηθική, καθιστά μια εταιρεία ικανή να αντιμετωπίσει τις αυριανές προκλήσεις » δήλωσε ο Jean-Paul Agon Chairman and Chief Executive Officer L’Oréal.

«Το να συνδέουμε τις πράξεις μας με τις δυνατές μας αρχές και ηθικές αξίες είναι αυτό που έκανε τη L’Oréal να τιμηθεί για 12η φορά ως μια από τις πιο Ηθικές Εταιρείες Παγκοσμίως» δήλωσε ο Jean-Christophe Sautory, Chief Ethics, Risk & Compliance Officer L’Oréal.

Το 2021, διακρίθηκαν 135 εταιρείες από 22 χώρες και 47 τομείς της βιομηχανίας. Πρόκειται για την 15η ετήσια αναγνώριση εταιρειών, που αποτελούν την κινητήρια δύναμη για τη βελτίωση των κοινοτήτων, τη δημιουργία ικανού  και ενδυναμωμένου εργατικού δυναμικού καθώς και την προώθηση της εταιρικής κουλτούρας με επίκεντρο την ηθική.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ηθική στη L’Oréal επισκεφθείτε την παρακάτω διεύθυνση: https://www.loreal.com/en/news/commitments/ethisphere-2021-worlds-most-ethical-companies/

Σχετικά με τη LOréal

Για περισσότερα από 100 χρόνια, η LOréal είναι αφοσιωμένη στην ομορφιά. Με το μοναδικό διεθνές χαρτοφυλάκιό της, που αποτελείται από 36 διαφορετικές και αλληλοσυμπληρούμενες μάρκες, ο ‘Όμιλος σημείωσε κατά το 2020 πωλήσεις ύψους 27,99 δισ. ευρώ, ενώ απασχολεί 88.000 άτομα παγκοσμίως. Αποτελώντας την κορυφαία εταιρεία ομορφιάς παγκοσμίως, η LOréal είναι παρούσα σε όλα τα δίκτυα διανομής: κανάλια ευρείας διανομής, πολυκαταστήματα, φαρμακεία, κομμωτήρια, καταστήματα αφορολόγητων ειδών, επώνυμα καταστήματα λιανικής και ηλεκτρονικό εμπόριο.

Η έρευνα και η καινοτομία, καθώς και μία εξειδικευμένη ερευνητική ομάδα 4.100 ατόμων, αποτελούν τον πυρήνα της στρατηγικής της LOréal, που στοχεύει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες ομορφιάς σε όλο τον πλανήτη. Η δέσμευση της LOréal για τη βιωσιμότητα για το 2030 καθορίζει φιλόδοξους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης σε ολόκληρο τον Όμιλο και στοχεύει στην ενδυνάμωση του οικοσυστήματός του για μια πιο περιεκτική και βιώσιμη κοινωνία.

Περισσότερες πληροφορίες: https://mediaroom.loreal.com/

 Σχετικά με το Ινστιτούτο Ethisphere

Το Ινστιτούτο Ethisphere®  είναι ένας διεθνής ηγέτης στο να καθορίζει και να προωθεί τα πρότυπα των ηθικών επιχειρηματικών πρακτικών που τροφοδοτούν τον εταιρικό χαρακτήρα, την εμπιστοσύνη των αγορών και την επιχειρηματική επιτυχία. Το Ινστιτούτο Ethisphere®  διαθέτει ιδιαίτερη τεχνογνωσία στη μέτρηση και τον καθορισμό των βασικών προτύπων ηθικής, χρησιμοποιώντας στοιχεία που βασίζονται σε δεδομένα που βοηθούν τις εταιρείες να ενισχύσουν τον εταιρικό χαρακτήρα τους και να μετρήσουν και να βελτιώσουν την κουλτούρα τους. Το Ινστιτούτο Ethisphere επιβραβεύει τις υψηλές διακρίσεις μέσω του προγράμματος των Ηθικότερων Εταιρειών Παγκοσμίως (World’s Most Ethical Companies) και αναδεικνύει μία κοινότητα εμπειρογνωμόνων στον τομέα του επιχειρείν, μέσω του θεσμού Business Ethics Leadership Alliance (BELA). Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ethisphere μπορείτε να βρείτε στην διεύθυνση: https://ethisphere.com

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News