Δελτια Τυπου Παρασκευή 5/02/2021, 16:06
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: Συστήματα σήμανσης, πλήρωσης και πωματισμού από την Acmon Data

φωτ.: Acmon Data

Η Acmon Data είναι πλέον ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ιταλικής εταιρείας PMR, γνωστής για τις εφαρμογές της στο χώρο της σήμανσης, πλήρωσης και πωματισμού.

Η Acmon Data έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο της σήμανσης όσον αφορά τη δευτερογενή συσκευασία, προχώρησε και στην πρωτογενή έχοντας στόχο να προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις σε ένα χώρο ιδιαίτερα απαιτητικό όπου το marketing επιτάσσει ευελιξία και προσαρμοστικότητα και σίγουρα ποιότητα στη λεπτομέρεια.

Τα συστήματα πλήρωσης υγρών, στερεών και σε μορφή σκόνης προϊόντων καθώς και πωματισμού περιλαμβάνοντας όλες τις εφαρμογές για οποιαδήποτε κάλυψη και σφράγιση προϊόντος, αποτελούν σημαντικό μέρος της διαδικασίας παραγωγής (production process) συμπληρώνοντας με αυτό το τρόπο τις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει ο Όμιλος Acmon στη σύγχρονη βιομηχανία. 

Η αποκλειστική συνεργασία με την PMR είναι προπομπός μια σειράς άλλων που θα φέρουν την Acmon Data, σε συνδυασμό με τις εφαρμογές software που έχει αναπτύξει, στο επίκεντρο της βιομηχανικής εξέλιξης στα επόμενα χρόνια. 

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News