Δελτια Τυπου Πέμπτη 30/03/2023, 07:03 ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Μία σίγουρη επιχειρηματική κίνηση με τη στήριξη της ΑΒ!

Μοντέλο Franchise της ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΤΟ ΚΙ ΕΣΥ!

Μία σίγουρη επιχειρηματική κίνηση με τη στήριξη της ΑΒ!

Μία επιχειρηματική κίνηση που θα παρέχει επαγγελματική εξασφάλιση σε βάθος χρόνου είναι μία σκέψη που περνά από το μυαλό πολλών εργαζομένων. Πολλές φορές, όμως, η ανάγκη εξεύρεσης κεφαλαίου και το ρίσκο, δεν μας αφήνουν να προχωρήσουμε στην πραγματοποίηση του ονείρου μας.

Μία σίγουρη επιχειρηματική κίνηση με τη στήριξη της ΑΒ!-1
φωτ.: ΑΒ Βασιλόπουλος

Από την άλλη πλευρά, βλέπουμε ότι το Franchise στο κλάδο των τροφίμων αναπτύσσεται σταθερά. Η νέα τάση για γρήγορες και εύκολες αγορές προϋποθέτει και έναν νέο τύπο «καταστήματος ευκολίας». Έτσι, τα αστικά καταστήματα πώλησης τροφίμων μικρού μεγέθους κάνουν δυναμικά την εμφάνισή τους σε ολοένα και περισσότερες γειτονιές.

Η ΑΒ μέσα από τη δυνατότητα συνεργασίας που προσφέρει για τη δημιουργία καταστημάτων πώλησης τροφίμων μικρού μεγέθους, AB Shop & Go, στο κέντρο της πόλης αλλά και μεγαλύτερων Supermarket AB Food Market σε κομβικές θέσεις που καλύπτουν τις ανάγκες μιας ευρύτερης περιοχής, δίνει την ευκαιρία τόσο σε έμπειρους εργαζόμενους του κλάδου όσο και σε νέους επιχειρηματίες, να κάνουν μία ασφαλή επένδυση για το μέλλον τους, με σταθερό οικονομικό όφελος, βοηθώντας παράλληλα και τον τόπο τους.

Μία σίγουρη επιχειρηματική κίνηση με τη στήριξη της ΑΒ!-2
φωτ.: ΑΒ Βασιλόπουλος

Όλα τα βασικά προαπαιτούμενα για την καλύτερη δυνατή λειτουργία ενός νέου καταστήματος, όπως ο σχεδιασμός του ακινήτου, ο τεχνολογικός του εξοπλισμός, η προμήθεια του εμπορεύματος, η εκπαίδευση του προσωπικού και το μεγαλύτερο μέρος της αρχικής επένδυσης καλύπτονται από την ΑΒ, με τους πιο ευνοϊκούς όρους. Έτσι, δίνεται η ευκαιρία σε άτομα από κάθε εργασιακή βαθμίδα ακόμα και με μικρές αποταμιεύσεις να στραφούν στο επιχειρείν, με ίσες ευκαιρίες και με την εγγύηση ενός αναγνωρισμένου ονόματος στον κλάδο του λιανεμπορίου τροφίμων.

Μία σίγουρη επιχειρηματική κίνηση με τη στήριξη της ΑΒ!-3
φωτ.: ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ευέλικτη συνεργασία με την ΑΒ προσφέρει ένα σημαντικό ετήσιο κέρδος για τους νέους επιχειρηματίες και επαγγελματική εξασφάλιση σε βάθος χρόνου, ενώ έχει διάρκεια 10 έτη, με δυνατότητα ανανέωσης για άλλα 10, χωρίς περιορισμό.

Το επιχειρηματικό σου όνειρο και η βεβαιότητα για ένα πετυχημένο επαγγελματικό μέλλον είναι πιο κοντά σου από ποτέ.

Βρες περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο Franchise της ΑΒ στο www.ab.gr/franchise καθώς και τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος https://www2.ab.gr/franchise_form/ κι ένας εκπρόσωπος της ΑΒ θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου για να λύσει κάθε σου απορία.

Μία σίγουρη επιχειρηματική κίνηση με τη στήριξη της ΑΒ!-4
φωτ.: ΑΒ Βασιλόπουλος
Ακολουθήστε το Money Review στο Google News