Δελτια Τυπου Τετάρτη 22/02/2023, 14:46 ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Liafarm επέλεξε την DIS και τo Microsoft Dynamics 365 F&O για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της

Η Liafarm επέλεξε την DIS και τo Microsoft Dynamics 365 F&O για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της

H DIS, ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη Liafarm, μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων ΣΤΡΟΥΜΣΑΣ, κορυφαία εταιρεία με 60 χρόνια πορείας στην χονδρική πώληση, αποθήκευση και διανομή φαρμάκων, παραφαρμάκων, καλλυντικών, ορθοπεδικών και συναφών ειδών σ’ ένα δίκτυο 2.500 φαρμακείων στη Β. Ελλάδα και πανελλαδικά.

Η έδρα του Ομίλου βρίσκεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη σε έκταση 40.000 τ.μ. κατέχοντας τον τίτλο των πιο σύγχρονων και φιλικά περιβαλλοντικών υποδομών στον κλάδο του φαρμάκου στην Ευρώπη. Η Liafarm απασχολεί περισσότερους από 250 εργαζόμενους που εξυπηρετούν καθημερινώς 8.000 κλήσεις και τεράστιο αριθμό παραγγελιών και ο κύκλος εργασιών της για το 2020 ανήλθε περίπου στα 214 εκατ. ευρώ.

Η συνεχής ανάπτυξη της εταιρείας στηρίζεται στις επενδύσεις της σε συστήματα και τεχνολογίες αιχμής. Η Liafarm, αποφάσισε να προχωρήσει στον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιλέγοντας την DIS και τις εφαρμογές Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management. 

Το έργο αφορά τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την υλοποίηση του ψηφιακού μετασχηματισμού της Liafarm, με την χρήση της πλατφόρμας του Business Cloud της Microsoft, που θα συμβάλλει συνολικά στη βελτιστοποίηση των οικονομικών λειτουργιών και της εφοδιαστικής αλυσίδας του οργανισμού.

H DIS, είναι ο μοναδικός partner της Microsoft που έχει πιστοποιηθεί για τα Business Applications στην Ελλάδα. Η DIS συγκέντρωσε το υψηλότερο score στην Κεντρική & Ανατολική Ευρώπη ανάμεσα σε εκατοντάδες συνεργάτες της Microsoft.

Η DIS, βραβευμένη ως Cloud Provider of the Year 2021 & 2022, έχει υλοποιήσει επιτυχώς μέχρι σήμερα, 50 ERP έργα με τα Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management και 30 Dynamics 365 CRM & Dynamics 365 HR σε κορυφαίες επιχειρήσεις. Οι οργανισμοί αυτοί επένδυσαν στην DIS και στο Microsoft Business Cloud, με περισσότερους από 8.000 χρήστες τους να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα της επιχειρηματικής πλατφόρμας.

Η DIS παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις επιχειρηματικού λογισμικού που στοχεύουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, εστιάζοντας στους κλάδους Χονδρικού Εμπορίου & Λιανικής, Διανομής, Βιομηχανίας, Αυτοκινήτου και Υπηρεσιών.

H εταιρία είναι Microsoft Cloud Solution Provider (Direct CSP Partner) προσφέροντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία 360° για όλα τα Microsoft cloud προϊόντα: Dynamics 365, PowerBI, SharePoint, Office 365, Azure, Microsoft 365, Power Apps και EMS. Παράλληλα, κατασκευάζει τη σουίτα εφαρμογών Innovative (ERP, Retail, WMS, Partner) και το mobile app b-anywhere (SFA, CRM, X-VAN, Merchandising).

Στελεχωμένη με μερικούς από τους εμπειρότερους και άρτια καταρτισμένους συνεργάτες της ελληνικής αγοράς τεχνολογίας, η DIS επενδύει διαρκώς στην καινοτομία, την ενσωμάτωση τεχνολογιών αιχμής στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, την εκπαίδευση και την πιστοποίηση του προσωπικού της. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001.

Στην DIS περιλαμβάνονται περισσότεροι από 50.000 πελάτες παγκοσμίως και πάνω από 300 επιχειρήσεις, όπως ενδεικτικά οι: Chipita, Jumbo, Selonda, G4S, ELBISC.O, Aegean Oil, Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, Praktiker, AXA Ασφαλιστική, Kiosky’s, Viva Wallet, Motodynamics – Yamaha, Mediastrom, ΕΒΓΑ, NotosCOM, HSBC, TEVA Pharmaceutical, AHI Carrier SEE, Leader, EPE, Alfa Κουκουτάρης κ.α. Εκτός Ελλάδας η DIS έχει υλοποιήσει με επιτυχία projects πληροφορικής στη Γερμανία, το Ην.Βασίλειο, τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News